100% Bambu Flat Sheet/Sprei

100% Bambu Flat Sheet/Sprei

Detail Produk

Tag produk

Set sprei pring, set sprei & sarung bantal sing luwih mewah tinimbang sprei katun Mesir sing paling apik.

Kanthong Jero 16-20″: Set Sprei Bambu King kalebu 1 seprai datar (105″x102″), 1 sprei sing dipasang (78″x80″) lan 4 sarung bantal (20″x40″).Kanthong jero sing pas karo kasur nganti 16 ″-20″ jero kanthi elastis ing lembaran sing dipasang.Lembar iki genggeman lan luwih pas tinimbang set lembar liyane!Set sprei dirancang kanggo pas karo meh kabeh kasur kanthi ambane ora ngluwihi 22″.Kanthi tambahan regangan lan elastis sing awet, lembaran sing dipasang dirancang supaya tetep pas lan dipasang ing kasur sampeyan.

Lembaran pring digawe saka 100% viscose pring organik.Lembaran pring alus banget kanthi kenyamanan dhuwur.Dibandhingake karo lembaran katun normal, lembaran pring luwih ambegan.Lembaran pring minangka lembaran sing adhem kanggo turu panas.

Lembaran pring alam bisa nyerep sebagian besar panas ing mangsa panas lan njaga awak tetep kelangan lan garing ing wayah wengi.Iku banget mbiyantu kanggo wong sing kringet wengi lan lembaran pring bisa ningkatake kualitas turu.

Lembaran pring wis lulus macem-macem tes sensitivitas kulit lan cocok kanggo sapa wae sing duwe kulit sensitif.Aja kuwatir babagan alergi kulit sing disebabake dening lembaran pring.

Ukuran

Boks 28''x52''+9''

Kembar 68''x96''+4''

Lengkap 81''x96''+4''

Ratu 90×102+4''

King 108''x102''+4''

Cal. King 108''x102''+4''


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita