100% Katun Sarung Selimut

100% Katun Sarung Selimut

Detail Produk

Tag produk

Sarung selimut katun sing mewah tanpa kusut ing macem-macem warna eksklusif

Dirajut nganggo katun 200TC-500TC kanggo rasa sing asri, nyaman, lan kanthi anyaman sing kuat lan kenceng kanggo daya tahan.

Katun Mesir dawa staple katun sateen.

Nampilake papat dasi sudhut interior sing dipasang ing puteran sudhut ing selimut sprei dhasar kanggo ngamanake loro-lorone.

Sarung selimut asring duwe tombol, dasi, tutup amplop, utawa ritsleting minangka tutup supaya sisipan tetep ditutup.Sampeyan kudu nyatet sing Duvet minangka sisipan sing mlebu ing Duvet Cover;biasane kalebu mudhun utawa alternatif mudhun.Nalika insert lan selimut tutup bebarengan, kadhangkala diarani minangka Penghibur.Umume Duvet Covers duwe rincian finishing kaya flensa utawa sulaman ing sisih pinggir lan ngisor.

Bisa dipersonalisasi nganggo Monogram, Tanduran, Kewan, Kartun, Tanpa wates lan Scenic.

Kabeh koleksi kalebu sprei warata, sprei dipasang, sprei kanthong jero, sprei kanthong jero, sarung bantal, selimut, lan shams, saben bisa diprodhuksi lan didol kanthi kapisah.

Nduwe label STANDARD 100 dening OEKO-TEX® njamin yen sertifikasi independen wis ditindakake ing saben komponen produk iki lan diuji ing dhaptar luwih saka 300 zat sing mbebayani miturut kritéria ilmiah sing ketat sing tetep luwih dhisik tinimbang peraturan hukum global.Kriteria tes nimbang kabeh cara zat bisa diserap menyang awak, kalebu liwat kontak kulit lan ambegan kanggo mesthekake sampeyan lan kulawarga aman.

Cuci mesin kadhemen, mung siklus lembut

Gunakake mung pemutih non-klorin yen perlu

Tumble garing mudhun

Wesi anget yen perlu

Cathetan: Aja kakehan mesin cuci lan pengering

Sarung selimut katun klasik saka apartemen kontemporer nganti omah megah tradisional

Tutup selimut katun minangka kredensial sing ambegan lan alami hypoallergenic, Sifat katun sing murni lan alami tegese yen digunakake ing sprei, Iki penting amarga bakal nyerep panas awak nalika sampeyan turu nggawe sampeyan kelangan lan garing.Tetep nyaman kabeh wengi.

Sarung selimut wis dicuci sadurunge kanggo rasa alus sing apik lan dadi luwih alus lan luwih alus saben wisuh.

Sarung selimut asring duwe tombol, dasi, tutup amplop, utawa ritsleting minangka tutup supaya sisipan tetep ditutup.Sampeyan kudu nyatet sing Duvet minangka sisipan sing mlebu ing Duvet Cover;biasane kalebu mudhun utawa alternatif mudhun.Nalika insert lan selimut tutup bebarengan, kadhangkala diarani minangka Penghibur.Umume Duvet Covers duwe rincian finishing kaya flensa utawa sulaman ing sisih pinggir lan ngisor.

Ukuran

Sarung bantal katun ukuran:

Kembar 68''x 86''

Lengkap 68''x86''

Ratu 92''x 88''

King 92''x88''

Kal.King 108"x92"


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita