100% BAMBOO ORGANIK PURE Dilengkapi sheet

100% BAMBOO ORGANIK PURE Dilengkapi sheet

Detail Produk

Tag produk

100% Bambu Murni ORGANIK Lembar - LEMBAR BAMBU TERBAIK BERKUALITAS

Lembar Fitted Ukuran Queen 60″ x 80″ x 16″, Ukuran King Size Lembar Fitted ukuran 78 x 80 + 16 inch.Rawuh ing tas zippered kanggo panyimpenan gampang kapan sampeyan perlu.

300 Thread Count Weave Fitted Sheet, 16-inch jero kanthong dipasang sheet elastis kanggo nampung dhuwur kasur, apa iku kasur kandel utawa kasur ndhuwur.Lembar iki ora bakal ngalih nalika sampeyan turu, ngidini sampeyan ngirit wektu kanggo nggawe amben ing wayah esuk.Iku nyaman, tahan kerut, tahan luntur, lan ramah lingkungan.

● Kelangan & Breathable: Lembaran pring thermoregulating alam nyedhot kelembapan supaya sampeyan tetep kelangan lan garing ing wayah wengi.Bantuan gedhe kanggo wong sing kringet wengi.
● Ramah Kulit: 100% Viscose digawe saka pring.Lembaran pring becik kanggo sing duwe kulit sensitif.
● Lembar Bambu Murni nduweni lembaran kanthong jero 16 inci kanthi elastis kualitas dhuwur kanggo njaga kasur sing kandel nganti 16 inci.
● Lembaran kita hypoallergenic, tahan noda, tahan luntur, lan tahan kusut.
● Cuci mesin ing banyu adhem, cuci putih lan werna kanthi kapisah, garing ing panas sing sithik, aja bledug.

Ukuran

Kembar 39''x75''+16''

Kembar XL 39''X80''+16''

Lengkap 54''x75''+16''

Ratu ukuran 60''x80''+16''

King 78''x80''+16''

Cal King 72''x84''+18''


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita