100% sarung bantal pring murni

100% sarung bantal pring murni

Detail Produk

Tag produk

Sarung bantal Bambu Murni duwe tutup amplop kanggo mesthekake yen bantal sampeyan tetep aman ing wayah wengi tanpa metu saka sarung bantal nalika sampeyan turu.Kabeh sarung bantal duwe jahitan dobel kualitas ing pinggir njaba.

Bahan Unggul Dipilih: Dirajut kanthi rapet saka 100% pring viscose, 20″ x 26″ sarung bantal pendinginan ratu sing lembut banget ing kulit sampeyan supaya tetep garing ing wayah wengi - Sarung bantal pring nahan kualitas nyerep kelembapan supaya ora kringet ing wayah wengi kanthi nyaman. iklim - Asalé saka pulp saka pring, entuk keuntungan saka sarung bantal sing tahan lama lan awet sing ora bakal nyuwek utawa nyuwek.

sarung bantal pring krasa luar biasa alus, Gamelan lan mewah, kelangan nanging temenan ora es kadhemen, iku `s liyane kaya angin caresses pasuryan ing mangsa panas.The Silky Sateen Weave ndadekake bantal mewah lan awet, menehi comfort gedhe nalika turu ing wayah wengi, nyedhiyakake nilai lengkap kanggo proteksi sing luwih apik ing rambut lan kulit.

Ukuran

Ukuran standar 20''x26''

Ratu ukuran 20''x30''

King 20''x36''

Cal. King 20''x40''


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita