100% wisuh French Flax Linen Duvet Cover Set

100% wisuh French Flax Linen Duvet Cover Set

Detail Produk

Tag produk

Duvet Cover: Tombol nutup;papat ikatan sudhut interior tetep ing panggonan.
100% Kain Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Watu Dikumbah, 160 GSM, Solid utawa Digital printing.
(Ukuran Lengkap, selimut 68''x86'', sprei flat 81″x96+4''", seprai ukuran 54″x75″+16'' lan 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+4' ')
Ukuran ratu, selimut 92''x88'', sprei flat 90″x102″+4'', sprei ukuran 60''x80''+16″ lan 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+4' ')
Iki ditenun saka premium, Digawe saka serat flax kualitas impor saka Prancis.
Selimut linen sing alus, ambegan banget lan hypoallergenic.
Njaga sampeyan kelangan ing mangsa panas lan anget ing mangsa.
Linen nduweni daya tahan sing apik.
Dikumbah kanggo tampilan sing mewah, urip.

Nggabungake proses sing wis dicuci kanggo njamin kelembutan lan sentuhan sing lancar.Hemp bakal dadi luwih alus lan luwih berkilau saben wisuh.

Kelangan ing Musim Panas lan Anget ing Musim Panas-Hemp ambegan kanthi apik sing dadi pilihan sing apik kanggo musim panas.Minangka kain cukup apik kanggo tetep anget lan garing, uga dianjurake kanggo musim dingin.Konduksi panas lan panyerepan kelembapan luwih gedhe tinimbang kain katun, sampeyan bakal turu ing wayah wengi.Fastness werna apik, ora gampang luntur.Set tutup selimut linen iki bakal ngluwihi kabeh kabutuhan sampeyan.

Highly appreciated dening wong sing duwe kulit sensitif, asring dituku dening tuwane kanggo anak.Jero 16 inci kanthi lingkungan elastis 360 °, bisa ndandani kasur kanthi apik.

Siklus lembut ngumbah ing 60 ℃.Aja nggunakake deterjen sing ngandhut pemutih utawa pemutih.Godhok garing kanthi panas medium.Nyetrika panas yen perlu.Aja garing resik.Cuci nganggo werna sing padha.Kain linen bakal dadi luwih alus sawise saben wisuh.

ukuran

Bagan Ukuran Amerika (inci)

Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
Tunggal 39"x75" 68”x96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20 "x 26"
Dobel 54"x75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ratu 60"x80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
King 78"x80" 108”x102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
Cal. King 72"x84" 108”x102”+4” 72 "x84" +16 " 108"x92" 20”x40”+4” 20" x 36"

Inggris Ukuran (cm)

Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48x76 cm 48x74 cm
Pindho 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200x200cm 48x76 cm 48x74 cm
King 150×200 Ukuran 275 x 275 cm Ukuran 152 x 200 cm 230x200cm 48x76 cm 48x74 cm
Super King 180×200 310x275 cm 183 x 200 cm 260x220cm 48x76 cm 48x74 cm

Australia Ukuran Chart (cm)

Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal

bantal

Tunggal 90×190 180x280cm 90×190 + 35cm 140x210cm 58x86 cm 48x74 cm
Pindho 137×190 225x280cm 137×190 +35cm 180x210cm 58x86 cm 48x74 cm
Ratu 152×203 250x280cm 152×203 +35cm 210x210cm 58x86 cm 48x74 cm
King 183×203 285x290cm 183×203 +35cm 240x210cm 58x86 cm 48x74 cm

Bagan Ukuran Singapura (Inci)

Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
Tunggal 36"x75" 68" x 108" 36” x 75” +14” 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
S/Single 42"x78" 68" x 108" 42" x 78" +14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
Ratu 60"x75" 90” x 108” 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
King 72"x78" 104"x108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
Super King 79"x79" 120"x120" 79” x79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita