100% Sarung Bantal Linen Prancis

100% Sarung Bantal Linen Prancis

Detail Produk

Tag produk

100% Linen Prancis kanthi Watu Dikumbah, Dirajut nganggo flax Prancis 170 gsm sing apik, bobot sing cocog kanggo sprei.
Set iki digawe saka 100% linen Prancis berkualitas tinggi sing nduweni moderasi suhu sing apik lan kemampuan ambegan kanggo mbantu sampeyan turu luwih cepet lan turu luwih apik.
Sarung bantal linen kanthi alami ambegan, sing mbantu sampeyan tetep adhem ing mangsa panas lan panggang ing sasi mangsa.
Diproses nganggo pewarna alami lan ora beracun lan diprodhuksi kanthi sertifikasi OEKO-TEX Standard 100, set sprei minangka pilihan sing tepat kanggo mbantu nglindhungi kulit sensitif sampeyan.
Watu wisuh kanggo kekiatan dhuwur.Set iki ora bakal kelangan daya tahan nanging dadi luwih alus karo saben wisuh.

ukuran

Bagan Ukuran Amerika (inci)

Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
Tunggal 39"x75" 68”x96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20 "x 26"
Dobel 54"x75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ratu 60"x80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
King 78"x80" 108”x102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
Cal. King 72"x84" 108”x102”+4” 72 "x84" +16 " 108"x92" 20”x40”+4” 20" x 36"

Inggris Ukuran (cm)

Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48x76 cm 48x74 cm
Pindho 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200x200cm 48x76 cm 48x74 cm
King 150×200 Ukuran 275 x 275 cm Ukuran 152 x 200 cm 230x200cm 48x76 cm 48x74 cm
Super King 180×200 310x275 cm 183 x 200 cm 260x220cm 48x76 cm 48x74 cm

Australia Ukuran Chart (cm)

Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal

bantal

Tunggal 90×190 180x280cm 90×190 + 35cm 140x210cm 58x86 cm 48x74 cm
Pindho 137×190 225x280cm 137×190 +35cm 180x210cm 58x86 cm 48x74 cm
Ratu 152×203 250x280cm 152×203 +35cm 210x210cm 58x86 cm 48x74 cm
King 183×203 285x290cm 183×203 +35cm 240x210cm 58x86 cm 48x74 cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita