Babagan Kita

Apa sing kita lakoni?

Pabrik profesional kita ngasilake macem-macem set sprei omah, set sprei hotel lan set sprei bayi.
Kita ngekspor produk menyang AS, Kanada, Afrika Kidul, Eropa, Amerika Selatan, Oseania lan wilayah liyane.

Swara Taun

Swara taun, karo kekuatan technical kuwat, kualitas dhuwur lan produk diwasa, lan sistem layanan sampurna, kita wis ngrambah pembangunan kanthi cepet, lan indeks technical lan efek praktis saka sawijining produk wis kebak negesake lan ngalembana dening mayoritas kedhaftar, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan sing kondhang ing industri kasebut.

factory (2)
fac (3)
factory (3)
factory (1)
Production-Room
fac (1)

Tekstil Custom

Kembangake warna sing sampurna kanggo aplikasi tekstil apa wae, Werna tekstil khusus kita bakal cocog karo inspirasi sampeyan, ngidini sampeyan ngerteni warna sampeyan sajrone produksi.

Staff kita saestu mangertos bilih kita kudu tetep semangat kaya ing ngisor iki:

1. "Kualitas minangka budaya kita" 90% peralatan produksi diimpor saka JAPAN lan JERMAN.

2. "Wektu iku emas" kita duwe karya tim profesional sing bisa nggawe kualitas becik ing wektu cendhak.

3. "Jiwa Layanan Ramah saka perusahaan" Sing langgeng.

Welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan entuk sukses bebarengan!Sampeyan bakal nemokake kita tenan supplier apik banget.

Exhibition (3)
Exhibition (1)
Exhibition (2)

Ing mangsa ngarep

Our company bakal terus kanggo menehi muter lengkap kanggo kaluwihan dhewe, tansah adhering kanggo tenet saka "anjog ing ilmu lan teknologi, porsi pasar, nambani wong karo integritas lan nggayuh kasampurnan" lan filosofi perusahaan "produk iku wong", terus-terusan. nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih murah kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep.Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan ing mangsa ngarep, lan kanthi cepet nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi lan murah minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.