Set Kasur Bambu

  • 100% Natural Bamboo bedding sets

    100% Kasur Bambu Alami

    Set Sprei Bambu Ratu kalebu 1 sprei flat (90″x102″), 1 sprei sing dipasang (60″x80″+16) lan 2 sarung bantal (20″x30″) Set sprei dirancang kanggo pas karo meh kabeh kasur kanthi ambane sing ora ngluwihi 16″.Kanthi tambahan regangan lan elastis sing awet, lembaran sing dipasang dirancang supaya tetep pas lan dipasang ing kasur sampeyan.Lembaran pring thermoregulating alami ngilangi kelembapan supaya sampeyan tetep adhem lan garing ing wayah wengi.Bantuan gedhe kanggo wong sing duwe wengi ...
  • 100% Bamboo Flat sheet/Bed sheet

    100% Bambu Flat Sheet/Sprei

    Set sprei pring, set sprei & sarung bantal sing luwih mewah tinimbang sprei katun Mesir sing paling apik.Kanthong Jero 16-20″: Set Sprei Bambu King kalebu 1 seprai datar (105″x102″), 1 sprei sing dipasang (78″x80″) lan 4 sarung bantal (20″x40″).Kanthong jero sing pas karo kasur nganti 16 ″-20″ jero kanthi elastis ing lembaran sing dipasang.Lembar iki genggeman lan luwih pas tinimbang set lembar liyane!Set sprei dirancang kanggo pas karo meh kabeh kasur kanthi ...
  • 100% ORGANIC PURE BAMBOO Fitted sheet

    100% BAMBOO ORGANIK PURE Dilengkapi sheet

    100% BAMBOO PURE ORGANIK Lembar sing dipasang—LEMBARAN BAMBU TERBAIK KUALITAS TERBAIK Lembar dipasang Ukuran Ratu 60″ x 80″ x 16″, Lembaran Ukuran King ukuran 78 x 80 + 16 inci.Rawuh ing tas zippered kanggo panyimpenan gampang kapan sampeyan perlu.300 Thread Count Weave Fitted Sheet, 16-inch jero kanthong dipasang sheet elastis kanggo nampung dhuwur kasur, apa iku kasur kandel utawa kasur ndhuwur.Lembar iki ora bakal ngalih nalika sampeyan turu, ngidini sampeyan nyimpen ...
  • 100% Pure bamboo pillowcase

    100% sarung bantal pring murni

    Sarung bantal Bambu Murni duwe tutup amplop kanggo mesthekake yen bantal sampeyan tetep aman ing wayah wengi tanpa metu saka sarung bantal nalika sampeyan turu.Kabeh sarung bantal duwe jahitan dobel kualitas ing pinggir njaba.Bahan Unggul Dipilih: Dirajut kanthi rapet saka 100% pring viscose, 20″ x 26″ sarung bantal pendinginan ratu sing lembut banget kanggo kulit supaya tetep garing ing wayah wengi - Sarung bantal pring nahan kelembapan ...