Set Sarung Bambu

  • 100% Natural Bamboo bedding sets

    100% Kasur Bambu Alami

    Set Sprei Bambu Ratu kalebu 1 sprei flat (90″x102″), 1 sprei sing dipasang (60″x80″+16) lan 2 sarung bantal (20″x30″) Set sprei dirancang kanggo pas karo meh kabeh kasur kanthi ambane sing ora ngluwihi 16″.Kanthi tambahan regangan lan elastis sing awet, lembaran sing dipasang dirancang supaya tetep pas lan dipasang ing kasur sampeyan.Lembaran pring thermoregulating alami ngilangi kelembapan supaya sampeyan tetep adhem lan garing ing wayah wengi.Bantuan gedhe kanggo wong sing duwe wengi ...