Bambu Dipasang Lembar

  • 100% ORGANIC PURE BAMBOO Fitted sheet

    100% BAMBOO ORGANIK PURE Dilengkapi sheet

    100% BAMBOO PURE ORGANIK Lembar sing dipasang—LEMBARAN BAMBU TERBAIK KUALITAS TERBAIK Lembar dipasang Ukuran Ratu 60″ x 80″ x 16″, Lembaran Ukuran King ukuran 78 x 80 + 16 inci.Rawuh ing tas zippered kanggo panyimpenan gampang kapan sampeyan perlu.300 Thread Count Weave Fitted Sheet, 16-inch jero kanthong dipasang sheet elastis kanggo nampung dhuwur kasur, apa iku kasur kandel utawa kasur ndhuwur.Lembar iki ora bakal ngalih nalika sampeyan turu, ngidini sampeyan nyimpen ...