Bambu Lembaran Datar

  • 100% Bamboo Flat sheet/Bed sheet

    100% Bambu Flat Sheet/Sprei

    Set sprei pring, set sprei & sarung bantal sing luwih mewah tinimbang sprei katun Mesir sing paling apik.Kanthong Jero 16-20″: Set Sprei Bambu King kalebu 1 seprai datar (105″x102″), 1 sprei sing dipasang (78″x80″) lan 4 sarung bantal (20″x40″).Kanthong jero sing pas karo kasur nganti 16 ″-20″ jero kanthi elastis ing lembaran sing dipasang.Lembar iki genggeman lan luwih pas tinimbang set lembar liyane!Set sprei dirancang kanggo pas karo meh kabeh kasur kanthi ...