Set Kasur Katun

  • 100% Cotton Duvet Cover

    100% Katun Sarung Selimut

    Sarung selimut katun sing mewah tanpa kerut ing macem-macem warna eksklusif Dirajut nganggo katun 200TC-500TC kanggo rasa sing asri, nyaman, lan kanthi anyaman sing kuat lan ketat kanggo awet.Katun Mesir dawa staple katun sateen.Nampilake papat dasi sudhut interior sing dipasang ing puteran sudhut ing selimut sprei dhasar kanggo ngamanake loro-lorone.Sarung selimut asring duwe tombol, dasi, tutup amplop, utawa ritsleting minangka tutup supaya sisipan tetep ditutup.Perlu dicathet yen Duvet minangka sisipan ...
  • 100% Cotton flat sheet

    100% Katun flat sheet

    Sprei katun digawe saka bahan alami lan murni sing nggawe kain tenun saka garis amben ambegan.Lembar warata minangka potongan paling gedhe saka kain ndhuwur sing ora mbutuhake pas persis kaya lembaran sing dipasang, lan ngambang nalika sampeyan turu.Twin flat sheets pas loro Twin lan Twin Extra-dawa kasur.Sprei warata ratu pas karo amben Lengkap lan Ratu.Sprei flat King pas karo kasur King lan Cal-King.100% Katun Combed dengan 200 thread count Flat sheets adem, nyaman, adem...
  • 100% Egyptian Cotton Weave Fitted Sheet

    100% Katun Mesir Tenun Dilengkapi Lembar

    Pilihan sing paling apik kanggo sprei sing alus, kuwat, lan gampang dijaga yaiku serat alam favorit - katun.Kanthi versatility, linuwih, lan kenyamanan sing ora ana tandhingane, mula ora kaget yen katun minangka salah sawijining kain alami sing paling populer ing donya.Kauntungan sing dibangun cocog kanggo sprei lan sarung bantal sing berkualitas.Iku breathable.Sifat katun sing murni lan alami tegese yen digunakake ing sprei, ambegan.Kita nggawe sprei khusus kanggo nutupi kasur ing ...
  • 100% Cotton pillow case

    100% sarung bantal katun

    200TC-500TC Digawe saka 100% katun;ahli dirajut kanggo gawé rampung sateen lustrous Kain tahan kisut nyedhiyakake tampilan mewah terus-terusan, Set kalebu 2 sarung bantal: 21 "X 30" sing bakal pas karo bantal ukuran ratu.Ana akeh pilihan warna sing cocog karo dekorasi kamar turu.Sarung bantal alus lan alus lan tahan luntur, lan gampang banget dijaga.Mung tindakake pandhuan ing label kanggo umur dawa.Kabeh produk kita diprodhuksi kanthi tanggung jawab lan digawe nggunakake sustain ...