Lembar Katun Katun

  • Baby box bassinet sheet and mattress cover

    Sprei keranjang bayi lan tutup kasur

    100% Katun baby box bassinet sheet lan tutup kasur karo anti banyu

  • Hospital cotton newborn baby box crib sheet

    Lembar boks bayi bayi katun rumah sakit

    100% Katun tenun 200T rumah sakit putih crib dipasang sheets

    Ukuran: 41×69+3cm

  • Cotton jersey knit fitted crib sheet

    Kaos katun rajutan sing dipasang ing ranjang bayi

    Turu sing sehat–Sprei boks katun jersey

    Ukuran 52" x 28" x 9"

  • 100% Cotton woven crib sheet and bassinet sheet

    100% Katun anyaman boks sprei lan keranjang

    100% katun tenunlembaran crib.2 pcs saben kothak hadiah.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

     

     

  • 100% Jersey organic cotton crib sheet

    100% Jersey katun organik lembaran crib

    100% katun jersey rajutan crib sheets.2 pcs saben kothak hadiah.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

     

     

  • 100% Cotton jersey knited crib bassinet sheet

    100% katun jersey rajutan boks keranjang sheets

    100% katun jersey rajutan boks keranjang sheets.Digawe saka katun jersey stretch supaya bisa ambegan kanthi alami, lan super anget, seprai iki minangka dhasar sing apik kanggo ana ing kamar turu bayi, apa wae musim.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

    Lembar crib Mini lan lembar crib standar bisa disesuaikan ukuran.

    Kasedhiya ing macem-macem warna lan desain sing cocog karo gaya apa wae.Printing katun alus bisa dadi printing digital lan printing pigmen lan printing reaktif.Kita duwe desain anyar saka crib bayi iki saben taun.Rajut sing lembut banget banget kanggo bayi.

    Kain jersey bisa disesuaikan 130gsm, 150gsm, 160gsm, 180gsm lan 200gsm.

    Kanthong jero kanthi kabeh elastis.Kanthi elastis kanggo pas pas.

    Lembar kasebut digawe kanthi sudhut sing dikontur supaya tetep tetep lan lancar.Kaos rajutan katun 100% alus bakal kepenak ing kulit bayi lan nyaman kanggo dilebokake.

    Iki minangka lembaran crib sing paling apik nalika nerangake gaya, lembut lan bahan sing ramah bayi.

    Paket kasebut bisa dadi kothak utawa tas kain.Paket bisa disesuaikan karo logo sampeyan.Bisa ing 1pcs utawa 2 pcs utawa 3 pcs saben paket.

     

  • 100% Cotton Jersey Knit Crib Sheet for Standard Crib and Toddler Mattresses

    100% Cotton Jersey Knit Crib Sheet kanggo Crib Standard lan Kasur Balita

    Nalika sampeyan tuku sprei sing dipasang kanggo crib bayi, penting kanggo mriksa sifat antibakteri.Sampeyan bisa tuku seprai crib bayi sing apik kanthi sifat antibakteri saka pabrik kita.100% Kaos Katun.Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci.Kain 140gsm, 160gsm, 180gsm, Iku alus lan nyaman.Sing njamin bayi sampeyan bisa turu kanthi apik ing wayah wengi.Babagan sprei crib bayi, sprei sing sampeyan tuku kudu bisa ngeculake sawetara ...