Katun Dilengkapi Lembar

  • 100% Egyptian Cotton Weave Fitted Sheet

    100% Katun Mesir Tenun Dilengkapi Lembar

    Pilihan sing paling apik kanggo sprei sing alus, kuwat, lan gampang dijaga yaiku serat alam favorit - katun.Kanthi versatility, linuwih, lan kenyamanan sing ora ana tandhingane, mula ora kaget yen katun minangka salah sawijining kain alami sing paling populer ing donya.Kauntungan sing dibangun cocog kanggo sprei lan sarung bantal sing berkualitas.Iku breathable.Sifat katun sing murni lan alami tegese yen digunakake ing sprei, ambegan.Kita nggawe sprei khusus kanggo nutupi kasur ing ...