Katun Flat Sheet

  • 100% Cotton flat sheet

    100% Katun flat sheet

    Sprei katun digawe saka bahan alami lan murni sing nggawe kain tenun saka garis amben ambegan.Lembar warata minangka potongan paling gedhe saka kain ndhuwur sing ora mbutuhake pas persis kaya lembaran sing dipasang, lan ngambang nalika sampeyan turu.Twin flat sheets pas loro Twin lan Twin Extra-dawa kasur.Sprei warata ratu pas karo amben Lengkap lan Ratu.Sprei flat King pas karo kasur King lan Cal-King.100% Katun Combed dengan 200 thread count Flat sheets adem, nyaman, adem...