Sarung Bantal Katun

  • 100% Cotton pillow case

    100% sarung bantal katun

    200TC-500TC Digawe saka 100% katun;ahli dirajut kanggo gawé rampung sateen lustrous Kain tahan kisut nyedhiyakake tampilan mewah terus-terusan, Set kalebu 2 sarung bantal: 21 "X 30" sing bakal pas karo bantal ukuran ratu.Ana akeh pilihan warna sing cocog karo dekorasi kamar turu.Sarung bantal alus lan alus lan tahan luntur, lan gampang banget dijaga.Mung tindakake pandhuan ing label kanggo umur dawa.Kabeh produk kita diprodhuksi kanthi tanggung jawab lan digawe nggunakake sustain ...