Set Kasur Linen

  • 100% Washed French Flax Linen Duvet Cover Set 

    100% wisuh French Flax Linen Duvet Cover Set

    Duvet Cover: Tombol nutup;papat ikatan sudhut interior tetep ing panggonan.100% Kain Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Watu Dikumbah, 160 GSM, Solid utawa Digital printing.(Ukuran Lengkap, selimut 68''x86'', sprei flat 81″x96+4''", seprai ukuran 54″x75″+16'' lan 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+4' ') Ukuran ratu, selimut 92''x88'', sprei flat 90″x102″+4'', sprei ukuran 60''x80''+16″ lan 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+ 4''...
  • 100% Pure Linen Washed Stone Duvet Cover Set 

    100% Linen Murni Washed Stone Duvet Cover Set

    100% Kain Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Watu Dikumbah, 160 GSM, Solid utawa Digital printing.

    Duvet Cover: Tombol nutup;papat ikatan sudhut interior tetep ing panggonan.

  • 100% Natural Linen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    100% Linen Alami Dipasang Lembar Batu Dicuci Warna Solid

    100% Kain Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM

    Lembaran flax sing dipasang bisa nggawa sampeyan urip sing luwih sehat lan turu luwih nyaman, awet kanggo wektu sing suwe.

  • Pure linen pillow case with stone washed

    Sarung bantal linen murni kanthi watu dikumbah

    100% Sarung Bantal Linen Murni karo Watu Dikumbah

    Dikumbah nganggo watu kanggo kelembutan utama, ngidini kulit lan rambut geser kanthi alon-alon, mbantu nyuda kerut rai lan karusakan rambut.

    Werna bisa disesuaikan

     

     

  • Flax Pure Linen Flat Sheets/Bed Sheets

    Flax Murni Linen Flat Sheet/Sprei

    100% Flax Murni Linen Flat Sheet / Sprei.

    Ana luwih akeh warna sing kasedhiya.

  • Flax Linen Throw Pillow Covers

    Sarung Bantal Flax Linen

    Sarung bantal guling 100% linen murni

    40x40cm

  • French Pure Linen Duvet Cover

    Sarung Selimut Linen Prancis Murni

    100% selimut linen murni Digawe ing Tekstil China-Shumei

    Kancing tutup sing didhelikake

    Tombol kacang corozo alami

    Ikatan kain ing saben pojok njaga selimut

     

  • White Pure linen duvet cover

    Selimut linen putih murni

    Sarung Bantal Linen Murni Dikumbah Watu

    Warna disesuaikan

    Bantal karo zipper utawa penutupan

    Ukuran 20" x 30" + 4"

  • French linen pillow

    Bantal linen Prancis

    • Sampul: 100% linen.Lining: 100% katun.
    • Made in China
    • Ukuran 24 x 24" utawa 18" x18" utawa ukuran sing disesuaikan.
    • Penutupan zip ngisor.
    • Polyester insert klebu.
    • Detail jahitan jahitan ing sisih ngisor.
  • 100% Linen bedding sets

    100% sprei linen

    1X linen flat sheet,

    1 X linen dilengkapi sheet karo hem elastis 16 inci jero ing kabeh sisih kanggo pas unggul,

    1x Duvet Cover karo Tombol Kelapa,

    2 sarung guling lan 2 guling guling kanthi pinggir bingkai foto 2″ (cocok karo bantal persegi panjang)

    Bahan: 100% Linen

    Finishing: Perawatan dicuci alus

    Bobot Sedheng: 165gsm

     

  • French Linen Queen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    French Linen Queen Dipasang Sheet Stone Dikumbah Warna Solid

    100% Lembaran Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM

    Lembaran flax sing dipasang bisa nggawa sampeyan urip sing luwih sehat lan turu luwih nyaman, awet kanggo wektu sing suwe.

  • 100% Premium natural linen bedding sets

    100% set sprei linen alami premium

    100% Kualitas Premium French Flax sprei karo Stone Washed, 160 GSM, Solid utawa printing Digital.

    Duvet Cover: Tombol nutup;papat ikatan sudhut interior tetep ing panggonan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2