Lembar Kasur Linen

  • 100% Natural Linen with digital printing bassinet and crib sheet

    100% Linen Alami kanthi keranjang cetak digital lan lembaran crib

    100% boks linen alami lan seprai keranjang.Kain linen kanthi alami ambegan alus, lan super anget.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

  • 100% French Natural Linen Flax Crib Sheet and Bassinet sheet

    100% Lembar Kasur Flax Alami Prancis lan Lembar Bassinet

    Tenun sing luwih longgar nggawe anget tanpa nangkep kelembapan.Set lembaran linen wis disertifikasi dening OEKO-TEX Standard 100. Ukuran 28''x52''+9'' 360° Mubeng Tali elastis sing kebak mbungkus kasur kanthi kenceng Digawe saka linen rami staple dawa 100% Alami Prancis Murni linen crib sheet, Digawe istimewa saka flax thukul Perancis kualitas dhuwur, thukul alamiah lan panen ing lingkungan.Watu dikumbah kanggo glossiness, kekiatan apik uga rasa tangan alus, Dadi luwih alus lan luwih nyaman...