Set Kasur Linen

  • 100% Washed French Flax Linen Duvet Cover Set 

    100% wisuh French Flax Linen Duvet Cover Set

    Duvet Cover: Tombol nutup;papat ikatan sudhut interior tetep ing panggonan.100% Kain Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Watu Dikumbah, 160 GSM, Solid utawa Digital printing.(Ukuran Lengkap, selimut 68''x86'', sprei flat 81″x96+4''", seprai ukuran 54″x75″+16'' lan 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+4' ') Ukuran ratu, selimut 92''x88'', sprei flat 90″x102″+4'', sprei ukuran 60''x80''+16″ lan 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+ 4''...
  • 100% Pure Linen Washed Stone Duvet Cover Set 

    100% Linen Murni Washed Stone Duvet Cover Set

    100% Kain Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Watu Dikumbah, 160 GSM, Solid utawa Digital printing.

    Duvet Cover: Tombol nutup;papat ikatan sudhut interior tetep ing panggonan.

  • French Pure Linen Duvet Cover

    Sarung Selimut Linen Prancis Murni

    100% selimut linen murni Digawe ing Tekstil China-Shumei

    Kancing tutup sing didhelikake

    Tombol kacang corozo alami

    Ikatan kain ing saben pojok njaga selimut

     

  • White Pure linen duvet cover

    Selimut linen putih murni

    Sarung Bantal Linen Murni Dikumbah Watu

    Warna disesuaikan

    Bantal karo zipper utawa penutupan

    Ukuran 20" x 30" + 4"

  • 100% Linen bedding sets

    100% sprei linen

    1X linen flat sheet,

    1 X linen dilengkapi sheet karo hem elastis 16 inci jero ing kabeh sisih kanggo pas unggul,

    1x Duvet Cover karo Tombol Kelapa,

    2 sarung guling lan 2 guling guling kanthi pinggir bingkai foto 2″ (cocok karo bantal persegi panjang)

    Bahan: 100% Linen

    Finishing: Perawatan dicuci alus

    Bobot Sedheng: 165gsm

     

  • 100% Natural washed linen duvet cover

    100% Selimut linen dikumbah alami

    1 x Sarung Selimut
    1 x Set Sham
    Ukuran: Twin 68”x86”, Bantal sham 20”x26”, Sarung bantal 20”x30”+4”
    Full 68”x86”, Bantal sham 20”x26”, Sarung bantal 20”x30”+4”
    Queen 88”x92”, Bantal sham 20”x26”, Sarung bantal 20”x30”+4”
    King 88”x92”, Bantal sham 20”x36”, Sarung bantal 20”x40”+4”
    Cal.King 92”x108”, Bantal sham 20”x36”, Sarung bantal 20”x40”+4”
    Material: 100% Pure Natural Washed Linen, alus banget, dadi luwih alus sawise saben wisuh.160 ± 5% GSM (PERHATIAN: Bisa uga ana sawetara penyimpangan amarga proses cuci preshrunk.) Disertifikasi miturut STANDARD 100 dening OEKO-TEX kanggo kain sing ramah lingkungan, tanggung jawab lan lestari.
    Produk kasebut nduweni fungsi sing apik kanggo mbuwang kelembapan lan ambegan, konduksi panas sing cepet, ora ana kringet sing cedhak karo awak, tekstur sing entheng, kekuatan, warna sing alus lan murah.Tampilan wrinkly minangka tekstur unik saka kain linen sing luwih alami lan tekstur.
    Bisa dicuci nganggo mesin: Linen Shumei anteng, wis dikumbah, lan gampang diurus.Nalika sampeyan nampa set tutup selimut, mangga wisuh mesin dhisik nganggo banyu adhem lan garing nganti sithik.Ora ana nyetrika lan ora perlu reresik garing.Aja gawe bledug.Padha bakal tetep kelangan, nyaman, lan supremely alus.
    Produk linen nggunakake desain warna sing padhet, katon alami lan ringkes, cocok kanggo macem-macem gaya panggunaan kamar turu.Werna sing disesuaikan kanggo sampeyan milih, sampeyan bisa milih warna favorit miturut perabotan, gaya dekorasi lan malah swasana ati.Set sprei linen uga minangka hadiah sing apik kanggo kanca lan kulawarga.
    Yen sampeyan perlu ukuran, Mangga referensi minangka ngisor,
    Bagan Ukuran Amerika (inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 39"x75" 68”x96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20 "x 26"
    Dobel 54"x75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu 60"x80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    King 78"x80" 108”x102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72"x84" 108”x102”+4” 72 "x84" +16 " 108"x92" 20”x40”+4” 20" x 36"
     
    Inggris Ukuran (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48x76 cm 48x74 cm
    Pindho 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    King 150×200 Ukuran 275 x 275 cm Ukuran 152 x 200 cm 230x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    Super King 180×200 310x275 cm 183 x 200 cm 260x220cm 48x76 cm 48x74 cm
     
    Australia Ukuran Chart (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 180x280cm 90×190 + 35cm 140x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Pindho 137×190 225x280cm 137×190 +35cm 180x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Ratu 152×203 250x280cm 152×203 +35cm 210x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    King 183×203 285x290cm 183×203 +35cm 240x210cm 58x86 cm 48x74 cm
     
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 36"x75" 68" x 108" 36” x 75” +14” 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Single 42"x78" 68" x 108" 42" x 78" +14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu 60"x75" 90” x 108” 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    King 72"x78" 104"x108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79"x79" 120"x120" 79” x79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"
  • 100% Linen Solid Color Duvet Cover Set