Lembar Dipasang Linen

  • 100% Natural Linen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    100% Linen Alami Dipasang Lembar Batu Dicuci Warna Solid

    100% Kain Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM

    Lembaran flax sing dipasang bisa nggawa sampeyan urip sing luwih sehat lan turu luwih nyaman, awet kanggo wektu sing suwe.

  • French Linen Queen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    French Linen Queen Dipasang Sheet Stone Dikumbah Solid Werna

    100% Lembaran Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM

    Lembaran flax sing dipasang bisa nggawa sampeyan urip sing luwih sehat lan turu luwih nyaman, awet kanggo wektu sing suwe.

  • Stone Washed 100% French Linen  Sheet Set with Deep Pocket

    Set Lembar Linen Prancis 100% Watu kanthi Kanthong Jero

    100% Linen Perancis Dipasang Sheet Stone Dikumbah Warna Solid Kanthi Kanthong Jero

    Digawe saka 100% Kain Flax Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM, Kanggo nggawe kain alus, proses sadurunge ngumbah bakal nyebabake penyusutan sing ora bisa dikendhaleni.

    3 Piece kalebu: 2 Sarung bantal lan 1 Sprei sing dipasang.

    Set 4 lembar kalebu: 1 Sprei Flat, 1 Sprei sing dipasang lan 2 Sarung bantal. Ukuran: Sprei flat ukuran ratu yaiku 90" x 102", sprei sing dipasang yaiku 60" x 80" x 14", sarung bantal 20" x 30". Lembar sing dipasang yaiku jerone 14 inci kanthi elastis ing saubengé lembaran, bisa ndandani kasur kanthi apik.Kabeh set sprei kasedhiya ing tas linen kanggo panyimpenan gampang.

    Sarung bantal, sprei sing dipasang lan sprei sing rata nganggo bordir digital.Sarung bantal bordir siji-sisi. Bordir sing dijahit ing sadawane tapel wates minangka sentuhan pungkasan sing ndadekake dheweke luwih apik kanggo katon, prasaja lan loman tanpa kelangan rasa desain.

    Gunakake Instruksi - Cuci ing ngisor 60 ° C. Wesi Anget. Tumble garing nganggo panas sedheng . Cuci nganggo werna sing padha, Cuci werna peteng kanthi kapisah.

    Bagan Ukuran Amerika (inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 39"x75" 68”x96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20 "x 26"
    Dobel 54"x75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu 60"x80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    King 78"x80" 108”x102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72"x84" 108”x102”+4” 72 "x84" +16 " 108"x92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Inggris Ukuran (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48x76 cm 48x74 cm
    Pindho 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    King 150×200 Ukuran 275 x 275 cm Ukuran 152 x 200 cm 230x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    Super King 180×200 310x275 cm 183 x 200 cm 260x220cm 48x76 cm 48x74 cm
    Australia Ukuran Chart (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 180x280cm 90×190 + 35cm 140x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Pindho 137×190 225x280cm 137×190 +35cm 180x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Ratu 152×203 250x280cm 152×203 +35cm 210x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    King 183×203 285x290cm 183×203 +35cm 240x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 36"x75" 68" x 108" 36” x 75” +14” 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Single 42"x78" 68" x 108" 42" x 78" +14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu 60"x75" 90” x 108” 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    King 72"x78" 104"x108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79"x79" 120"x120" 79” x79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

     

     

     

     

  • Luxurious 100% French Linen Sheet Set with Deep Pocket

    Set Lembar Linen Prancis 100% mewah kanthi Kanthong jero

    100% Linen Perancis Dipasang Sheet Stone Dikumbah Warna Solid Kanthi Kanthong Jero

    Digawe saka 100% Kain Flax Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM, Kanggo nggawe kain alus, proses sadurunge ngumbah bakal nyebabake penyusutan sing ora bisa dikendhaleni.

    3 Piece kalebu: 2 Sarung bantal lan 1 Sprei sing dipasang.

    Set 4 lembar kalebu: 1 Sprei Flat, 1 Sprei sing dipasang lan 2 Sarung bantal. Ukuran: Sprei flat ukuran ratu yaiku 90" x 102", sprei sing dipasang yaiku 60" x 80" x 14", sarung bantal 20" x 30". Lembar sing dipasang yaiku jerone 14 inci kanthi elastis ing saubengé lembaran, bisa ndandani kasur kanthi apik.Kabeh set sprei kasedhiya ing tas linen kanggo panyimpenan gampang.

    Sarung bantal, sprei sing dipasang lan sprei sing rata nganggo bordir digital.Sarung bantal bordir siji-sisi. Bordir sing dijahit ing sadawane tapel wates minangka sentuhan pungkasan sing ndadekake dheweke luwih apik kanggo katon, prasaja lan loman tanpa kelangan rasa desain.

    Gunakake Instruksi - Cuci ing ngisor 60 ° C. Wesi Anget. Tumble garing nganggo panas sedheng . Cuci nganggo werna sing padha, Cuci werna peteng kanthi kapisah.

    Bagan Ukuran Amerika (inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 39"x75" 68”x96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20 "x 26"
    Dobel 54"x75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu 60"x80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    King 78"x80" 108”x102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72"x84" 108”x102”+4” 72 "x84" +16 " 108"x92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Inggris Ukuran (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48x76 cm 48x74 cm
    Pindho 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    King 150×200 Ukuran 275 x 275 cm Ukuran 152 x 200 cm 230x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    Super King 180×200 310x275 cm 183 x 200 cm 260x220cm 48x76 cm 48x74 cm
    Australia Ukuran Chart (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 180x280cm 90×190 + 35cm 140x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Pindho 137×190 225x280cm 137×190 +35cm 180x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Ratu 152×203 250x280cm 152×203 +35cm 210x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    King 183×203 285x290cm 183×203 +35cm 240x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 36"x75" 68" x 108" 36” x 75” +14” 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Single 42"x78" 68" x 108" 42" x 78" +14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu 60"x75" 90” x 108” 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    King 72"x78" 104"x108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79"x79" 120"x120" 79” x79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

     

     

     

     

  • Pure linen fitted sheets Stone Washed Solid Color

    Seprai linen murni sing dikumbah watu warna solid

    100% Linen Dilengkapi Lembaran Batu Dicuci Warna Solid – (1 Potongan) Kantong Jero 16 inci

    Digawe saka 100% Kain Flax Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM, Kanggo nggawe kain alus, proses sadurunge ngumbah bakal nyebabake penyusutan sing ora bisa dikendhaleni.

    3 Piece kalebu: 2 Sarung bantal lan 1 Sprei sing dipasang.

    Set 4 lembar kalebu: 1 Sprei Flat, 1 Sprei sing dipasang lan 2 Sarung bantal. Ukuran: Sprei flat ukuran ratu yaiku 90" x 102", sprei sing dipasang yaiku 60" x 80" x 14", sarung bantal 20" x 30". Lembar sing dipasang yaiku jerone 14 inci kanthi elastis ing saubengé lembaran, bisa ndandani kasur kanthi apik.Kabeh set sprei kasedhiya ing tas linen kanggo panyimpenan gampang.

    Sarung bantal, sprei sing dipasang lan sprei sing rata nganggo bordir digital.Sarung bantal bordir siji-sisi. Bordir sing dijahit ing sadawane tapel wates minangka sentuhan pungkasan sing ndadekake dheweke luwih apik kanggo katon, prasaja lan loman tanpa kelangan rasa desain.

    Gunakake Instruksi - Cuci ing ngisor 60 ° C. Wesi Anget. Tumble garing nganggo panas sedheng . Cuci nganggo werna sing padha, Cuci werna peteng kanthi kapisah.

    Bagan Ukuran Amerika (inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 39"x75" 68”x96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20 "x 26"
    Dobel 54"x75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu 60"x80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    King 78"x80" 108”x102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72"x84" 108”x102”+4” 72 "x84" +16 " 108"x92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Inggris Ukuran (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48x76 cm 48x74 cm
    Pindho 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    King 150×200 Ukuran 275 x 275 cm Ukuran 152 x 200 cm 230x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    Super King 180×200 310x275 cm 183 x 200 cm 260x220cm 48x76 cm 48x74 cm
    Australia Ukuran Chart (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 180x280cm 90×190 + 35cm 140x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Pindho 137×190 225x280cm 137×190 +35cm 180x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Ratu 152×203 250x280cm 152×203 +35cm 210x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    King 183×203 285x290cm 183×203 +35cm 240x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 36"x75" 68" x 108" 36” x 75” +14” 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Single 42"x78" 68" x 108" 42" x 78" +14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu 60"x75" 90” x 108” 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    King 72"x78" 104"x108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79"x79" 120"x120" 79” x79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

     

     

     

     

  • 100% Pure Linen Fitted sheet (Oeko-tex Certified)

    100% Lembar Dipasang Linen Murni (Oeko-tex Certified)

    Linen minangka salah sawijining kain sing paling alami kanggo kesehatan manungsa.Iku nyaman, breathable lan awet.Set iki digawe saka 100% linen Prancis berkualitas tinggi sing nduweni moderasi suhu sing apik lan kemampuan ambegan kanggo mbantu sampeyan turu luwih cepet lan turu luwih apik.Diproses nganggo pewarna alami lan ora beracun lan diprodhuksi kanthi sertifikasi OEKO-TEX Standard 100, set sprei minangka pilihan sing tepat kanggo mbantu nglindhungi kulit sensitif sampeyan.● Lembaran dilengkapi linen rampung nganggo jahitan Prancis lan elasti...