Linen Flat Sheet

  • Flax Pure Linen Flat Sheets/Bed Sheets

    Flax Murni Linen Flat Sheet/Sprei

    100% Flax Murni Linen Flat Sheet / Sprei.

    Ana luwih akeh warna sing kasedhiya.

  • 100% French pure stone washed linen flat sheet

    100% Perancis watu murni sakabeheng linen flat sheet

    Seprai linen murni / Sprei sing alus, ambegan lan hypoallergenic.Watu dikumbah kanggo glossiness, kekiatan nggoleki uga koyo tangan alus.Diprodhuksi kanthi sertifikasi OEKO-TEX Standard 100.Aman kanggo sing duwe kulit sensitif lan bayi.Linen bisa nyerep 20% saka bobote ing kelembapan sadurunge wiwit krasa lembab utawa teles, sing tegese sampeyan bakal dadi anget ing mangsa, lan uga kelangan ing cuaca panas.Njaga sampeyan kelangan ing mangsa panas lan anget ing mangsa.Kain linen wis apik ...