Sarung Bantal Linen

  • Pure linen pillow case with stone washed

    Sarung bantal linen murni kanthi watu dikumbah

    100% Sarung Bantal Linen Murni karo Watu Dikumbah

    Dikumbah nganggo watu kanggo kelembutan utama, ngidini kulit lan rambut geser kanthi alon-alon, mbantu nyuda kerut rai lan karusakan rambut.

    Werna bisa disesuaikan

     

     

  • Flax Linen Throw Pillow Covers

    Sarung Bantal Flax Linen

    Sarung bantal guling 100% linen murni

    40x40cm

  • 100% Pure Linen Flange Sham Pillow Covers with Stone Washed

    100% Murni Linen Flange Sham Bantal Isine karo Watu sakabeheng

    100% Murni Linen Stone sakabeheng Bantal Covers karo sham

    Dikumbah nganggo watu kanggo kelembutan utama, ngidini kulit lan rambut geser kanthi alon-alon, mbantu nyuda kerut rai lan karusakan rambut.

    Werna bisa disesuaikan

     

     

  • 100% French Linen Pillowcases

    100% Sarung Bantal Linen Prancis

    100% Linen Prancis kanthi Watu Dikumbah, Dirajut nganggo flax Prancis 170 gsm sing apik, bobot sing cocog kanggo sprei.Set iki digawe saka 100% linen Prancis berkualitas tinggi sing nduweni moderasi suhu sing apik lan kemampuan ambegan kanggo mbantu sampeyan turu luwih cepet lan turu luwih apik.Sarung bantal linen kanthi alami ambegan, sing mbantu sampeyan tetep adhem ing mangsa panas lan panggang ing sasi mangsa.Diproses nganggo pewarna alami lan ora beracun lan diprodhuksi kanthi sertifikasi OEKO-TEX Standard 100...