Pelindung kasur

  • Waterproof Mattress Protector Pad Cover

    Waterproof Kasur Protector Pad Cover

    1) 100% Polyester karo TPU 2) Kanthi lapisan membran TPU impermeable, tutup amben anti banyu iki nyerep Kelembapan saka tekan kasur nalika ngijini kasur kanggo ambegan bebas;Iku tetep kasur garing minangka anti banyu;3) Zipper Kasur Protectors duwe pangayoman enem-sisi karo zip njaga rampung nutupi kabeh kasur 4) Nyedhiyani construction awet.tutup kasur protèktif nglindhungi kasur berharga sampeyan saka noda, pipis Proteksi kasur kita dhuwur...