Miturut ibu-ibu ing taun 2021, 13 crib paling apik kanggo bayi lan bayi

Bayi pancen ora preduli babagan tampilan lan koyo lembaran crib (kita ngerti), nanging wong tuwane 100%.Tuku sprei bayi sing lucu minangka cara sing gampang kanggo nambah warna, desain lan malah netralitas ing nursery.Ana akeh pilihan kanggo crib sheets ing Internet (kaya paling produk bayi), lan padha bisa dadi akeh banget.Mulane, kanggo mbantu nyepetake ruang lingkup, kita wis nglumpukake seprai crib sing paling apik kanggo nggawa gaya lan kepenak ing nursery bayi.Sawise rampung, sampeyan bisa tuku sawetara pengawal bayi (percaya marang kita, sampeyan bakal matur nuwun mengko).
Apa sampeyan nggoleki sprei sing nambah warna pop, sprei desain ngimpi utawa mlengkung, sprei organik, sprei sing alus banget, utawa kabeh sprei ing ndhuwur, dhaptar iki bakal nuntun sampeyan ing sisih tengen. arah.
Lembaran iki ana 3 bungkus lan digawe saka 100% katun jersey, uga dikenal minangka kain T-shirt sing alus.Padha pas banget lan kasedhiya ing macem-macem werna.Miturut review Amazon MT, lembaran kasebut larang regane.“Iki apik tenan.Padha super alus.Padha tetep apik.Sepisanan aku nggunakake sprei dheweke, nganti dheweke meh 2 taun.Sprei kasur ndhukung sing nomer loro kanggo sawetara wektu.
Burt's Bees angel disalahake, lan kita seneng menehi rekomendasi merek iki amarga kualitase apik.Lembaran iki digawe saka 100% katun breathable organik, lan ana akeh desain super cute kanggo milih saka.Padha alus lan pas snugly, karo kelenturan ekstra sethitik, kang ndadekake wong luwih gampang kanggo sijine lan nggawe sampeyan seneng.
Sprei rajutan bayi 2 bungkus iki wis nampa luwih saka 6.000 ulasan bintang 5 ing Amazon, lan ana alesan sing apik.Padha alus banget, nyaman, duwe macem-macem desain lucu, lan regane murah banget.
Para wong tuwa sumpah nganggo lembaran ambegan microfiber iki.Miturut review, padha alus banget lan bisa mbantu bayi turu.Reviewer Amazon Victoria nulis: "Aku tuku selimut ungu amarga aku mikir ungu minangka warna sing nyenengake bayi, lan aku mikir bakal nggawe dheweke luwih nyaman ing crib.Malah luwih apik tinimbang sing dakkira.Wulan nyoba kanggo nyelehake dheweke ing crib dheweke, lan dheweke ambruk asleep ing wengi pisanan.Dheweke ora berjuang karo dheweke turu, uga ora tos lan nguripake kanggo nggawe awake nyaman utawa liyane.Dheweke langsung keturon lan tetep turu.Ngantuk.”Ana 14 warna sing bisa dipilih, cocog kanggo saben nursery.
Nglebokake LO ing seprai bayi sutra luwih saka mung nambani dheweke kaya pangeran utawa putri cilik.Kaya sarung bantal sutra lan topeng mata sing modis, seprai bayi sutra cocog kanggo bayi sing rambute kriting lan kulit sensitif.Sprei sutra ora nduweni sifat hygroscopic saka katun, supaya turu ing wong-wong mau bisa nyegah kusut, frizz, lan malah bintik gundul-masalah umum kanggo Cuties karo tekstur utawa rambute kriting.Iku uga cocok banget kanggo bocah-bocah kanthi kulit garing ing salawas-lawase, lan nduweni karakteristik regulasi suhu, wicking kelembapan, breathability lan kemewahan lan alus, saéngga bayi tetep nyaman ing wayah wengi.Saiki, sing paling penting yaiku Mamas: sprei sing ganti game iki bisa dicuci lan dikeringake kanthi mesin, lan efek ngumbah apik banget (percaya marang kita, kita ngomong saka pengalaman).Cocog karo confetti lucu, kembang lan cetakan terwelu abu-abu, utawa putih klasik.Saiki, luwih becik yen dheweke duwe ukuran diwasa ...
Pottery Barn Kids tansah nyedhiyakake dekorasi sing paling apik.Sprei katun organik 100% iki apik gayane lan apik kanthi desain sapuan sikat, sing bakal nggawa unsur kelangan kanggo nursery bayi.Bonus: Sprei hypoallergenic lan mbantu nggawe lingkungan turu sing sehat.
Sprei iki duwe telung desain: bulu, pelangi lan balon udara panas.Kain kasebut 100% katun, dirancang kanggo ningkatake turu wengi sing adhem lan nyaman.Reviewer Amazon Megan lan Lane Oswalt minangka penggemar setia.Dheweke nulis: "Jam tangan iki menehi kesan sing jero kanggo aku.Sawise aku wisuh, padha aran kaya T-shirts lawas nyaman sing kaya kanggo ngumbara ing. -Nanging padha account anyar lan ing kondisi apik banget!Aku tuku akeh lembaran saka Pottery Barn and Restoration Hardware-lembaran iki adoh saka rong merek iki.
Lembar bayi hypoallergenic cocok kanggo bayi sing pancen ora alergi marang petualangan.Iku 100% katun, alus lan lucu.Wis telung mode: Gunung, Susu lan ABCs.Dheweke uga duwe kanthong jero, saengga cocog banget kanggo kasur crib sing luwih kandel.
Desain paling manis kanggo bayi sing paling manis.Seprai bayi sing dipasang iki digawe saka 100% katun lan hypoallergenic.Iki dirancang dening wong tuwa ... kanggo wong tuwa.Yen sampeyan nggoleki lembar kerja sing bisa digunakake ing Instagram, lembar kerja iki bisa nindakake kanthi apik.
Sprei kasur bayi 100% katun rajutan 2 iki nduweni pola kembang lan cat banyu sing paling ngimpi.Kajaba iku, padha alus banget.Sampeyan uga bisa tuku seprai cradle sing cocog, tutup bantal ganti lan seprai crib portabel.
Lembaran iki apik gayane lan alus.Wong diwasa pengin.Minangka reviewer Amazon Jackie Allem ngandika: "Iki minangka sprei paling alus sing wis dakrasakake.Aku pancen cemburu.Mugi sandi diwasa ekstra gedhe bisa duwe wong.Kasur!Dheweke sampurna lan kita seneng dilebokake ing kasur lan siap nampani bayiku.Pola kasebut uga kalebu seprai cradle, tutup bantal ganti lan seprai crib portabel.Sampeyan uga bisa milih tuku siji sheet saka kertas kanggo $19.99.
Sprei sing sampurna kanggo owah-owahan cepet-sampeyan ngerti, sing mesthi mbutuhake perhatian sampeyan ing tengah wengi.Setelan kasebut dilengkapi basa lan telung lembar kanthi zippers, sing cocok banget kanggo bocah-bocah sing popok lan nampa latihan potty.Lembar ngisor tetep padha, yen sampeyan butuh, mung unzip zipper ndhuwur lan uncalan menyang mesin cuci.Lembar iki rada larang, nanging amarga nggawe urip luwih gampang, mula regane regane.
Kita seneng iki anyar Eric Carle / Pottery Barn sprei kanggo loro saka akeh alasan kanggo kolaborasi: Pisanan, padha Toddler-ukuran, kang tegese sampeyan bisa nggunakake sheets dipasang ing crib, lan banjur sawise padha nganyari kanggo amben Toddler. Tambah sheet ndhuwur lan sarung bantal.Loro, Eric Carl ('nuff ngandika).Iki digawe saka katun organik sing adhem lan mulus sing disertifikasi dening GOTS lan bisa uga nggawe sampeyan cemburu.Ana aksara lan motif kewan?Iku cute kanggo lanang utawa wadon.Iki sheets uga kasedhiya ing ukuran pindho lan ukuran lengkap, kang saiki ing reresik, kode EXTRA30 bisa seneng tambahan 30% diskon.
Kita nggunakake cookie kanggo ngumpulake informasi saka browser Panjenengan kanggo nggawe pribadhi isi lan nindakake analisis situs.Kadhangkala, kita uga nggunakake cookie kanggo ngumpulake informasi babagan bocah cilik, nanging iki pancen beda.Dolan maring kabijakan privasi kanggo informasi luwih lengkap.


Wektu kirim: Dec-09-2021