SAN PEDRO BAY Ports mbewarakke langkah anyar kanggo Mbusak kargo

Kaya sing diumumake dening plabuhan Los Angeles lan Long Beach miturut arahan Gugus Tugas Gangguan Rantai Pasokan Presiden Biden, bakal ana biaya tambahan darurat sing ditindakake wiwit tanggal 1 November 2021.

SAN PEDRO  BAY PORTS ANNOUNCE NEW MEASURE TO CLEAR CARGO


Wektu kirim: Nov-04-2021