Sukses landing!Sugeng rawuh!

Miturut China Manned Space Engineering Office

Wektu Beijing tanggal 17 September

Modul re-entry pesawat ruang angkasa berawak Shenzhou XII

Landing Gamelan ing Dongfeng Landing Area

Nomer rolas, shenzhou manned spacecraft ing 17 Juni, jeblugan mati saka pusat peluncuran satelit jiuquan, sukses lan modul inti lan kombinasi wangun docking, telung astronot menyang modul inti, lan nindakake telung sasi manggon, orbit sak astronot extravehicular. aktivitas, kanggo kaping pindho ing seri eksperimen ngelmu papan lan tes teknologi.

Ing wayah sore tanggal 17 September, modul re-entry saka pesawat ruang angkasa berawak Shenzhou XII ndharat ing Dongfeng Landing Ground.

Welcome home


Wektu kirim: Sep-17-2021