Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • Beijing 2022

    Sajrone preian Festival Musim Semi, pariwisata musim dingin ing China terus dadi panas, kaya ing Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022.Aktivitas es lan salju wis narik akeh wong.
    Waca liyane
  • After being postponed for a year due to the new crown epidemic, the 2020 Tokyo Olympics will finally debut on July 23.

    Sawise ditundha setaun amarga wabah mahkota anyar, Olimpiade Tokyo 2020 bakal debut tanggal 23 Juli.

    Acara Olimpiade favorit saben wong beda-beda.Kabeh Olimpiade sadurunge uga ngluncurake acara anyar sing beda.Acara anyar iki nambah tontonan nonton game lan narik luwih akeh wong kanthi pilihan sing beda-beda kanggo menehi perhatian marang Olimpiade.Ing Olimpiade Tokyo 2020 ...
    Waca liyane
  • Pameran Heimtextil 2022

    Saben taun, patemon Dewan Tren Heimtextil ing Spring nandhani wiwitan karya persiapan ing pameran dagang taun sabanjure.Ing wektu sing padha, para ahli tren pratinjau arah sing bakal ditindakake dening desain perabotan interior ing musim sing bakal teka.Heimtextil tetep t...
    Waca liyane
  • Biaya kargo mundhak kanggo importir lan ekspor

    Lonjakan panjaluk wiwit resesi koronavirus wis nyebabake biaya kiriman segara mundhak ing saindenging jagad - lan bakal bisa ndeleng konsumen mbayar rega sing luwih dhuwur.Kanggo pisanan, biaya ngirim wadhah ing rute pengiriman paling sibuk ing donya saka China menyang Eropa ...
    Waca liyane