Warta Industri

Warta Industri

  • "Pangiriman angel" nyebabake kiriman musim puncak!

    Pangiriman angel banget nalika musim Natal.Gao Feng nuding metu sing Juni kanggo Agustus punika mangsa puncak kanggo kiriman barang Natal, nanging taun iki, considering risiko telat pengiriman, pelanggan jaban rangkah umume nggawe pesenan ing advance dening looking ing barang online lan tondo asto pesenan.Sawetara ...
    Waca liyane
  • Dinamika pasar saya ganti

    Belanja online barang lan jasa tambah akeh saben dina.E-commerce ngowahi prilaku konsumen marang barang lan layanan, mula akeh pengaruhe ing strategi pemasaran lan kampanye.Proses blanja online tansah lan ora bisa diendhani karo dorongan saka ...
    Waca liyane
  • Tren pangembangan industri kasur.

    1. Kasur anak wis dadi pasar samudra biru Saiki, sanajan merek terkemuka industri sprei wis sukses ngluncurake produk sprei bocah, pangembangan produk sprei bocah isih rada ketinggalan“ Wong tuwa pasca 80an lan p...
    Waca liyane
  • Apa gawe piala saka sprei nganggo hotel karo mambu aneh kanggo awak manungsa

    Kita ngurmati lingkungan urip kita dhewe.Nalika hotel wis mambu musty, bisa dadi masalah sing disebabake lingkungan udan long-term ing proses produksi kain, supaya kita kudu usaha kanggo nglindhungi lan njupuk care saka lingkungan.Mulane, produk hotel sing bisa digunakake, titik sing bener ...
    Waca liyane
  • Ajar sampeyan ngenali kain kanggo mbedakake kualitas sprei

    Siji katelu saka urip kita ngginakaken ing amben.Penting banget kanggo duwe kontak sing cedhak karo sprei lan milih sprei sing cocok lan sehat.Dadi, selimut lan bantal apa sing kudu daktuku?Carane njaga sprei?Nalika tuku produk kasebut, kita kudu menehi perhatian luwih akeh babagan kain.F...
    Waca liyane
  • Set sprei sutra banget populer

    Wiwit kolom CCTV "dunia pertanian" nglaporake manawa sutra kasebut bayi iki, nalika program kasebut ditayangake, sutra kasebut dirampok edan!"Ngirim selimut wiji" - selimut sutra dadi topik panas!Sutra digawe saka kepompong ulat sutra, sing dipisahake dadi ...
    Waca liyane