Produk

  • French linen pillow

    Bantal linen Prancis

    • Sampul: 100% linen.Lining: 100% katun.
    • Made in China
    • Ukuran 24 x 24" utawa 18" x18" utawa ukuran sing disesuaikan.
    • Penutupan zip ngisor.
    • Polyester insert klebu.
    • Detail jahitan jahitan ing sisih ngisor.
  • Hospital cotton newborn baby box crib sheet

    Lembar boks bayi bayi katun rumah sakit

    100% Katun tenun 200T rumah sakit putih crib dipasang sheets

    Ukuran: 41×69+3cm

  • Cotton jersey knit fitted crib sheet

    Kaos katun rajutan sing dipasang ing ranjang bayi

    Turu sing sehat–Sprei boks katun jersey

    Ukuran 52" x 28" x 9"

  • Luxury Pure Linen Orange Pillowcase Sham

    Sarung Bantal Linen Oranye Mewah Sham

    100% sarung bantal watu linen murni
  • French Linen Queen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    French Linen Queen Dipasang Sheet Stone Dikumbah Warna Solid

    100% Lembaran Flax Prancis Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM

    Lembaran flax sing dipasang bisa nggawa sampeyan urip sing luwih sehat lan turu luwih nyaman, awet kanggo wektu sing suwe.

  • 100% Premium natural linen bedding sets

    100% set sprei linen alami premium

    100% Kualitas Premium French Flax sprei karo Stone Washed, 160 GSM, Solid utawa printing Digital.

    Duvet Cover: Tombol nutup;papat ikatan sudhut interior tetep ing panggonan.

  • hemstitched Pure linen napkins with embroidery

    hemstitched napkins linen murni karo sulaman

    100% serbet hemstitched linen murni kanthi sulaman

    Ukuran: 40x40cm utawa 50x50cm utawa disesuaikan

    Warna: Putih, Linen Natural,zaitun ijo lan selaras

     

  • 100% Natural Linen with digital printing bassinet and crib sheet

    100% Linen Alami kanthi keranjang cetak digital lan lembaran crib

    100% boks linen alami lan seprai keranjang.Kain linen kanthi alami ambegan alus, lan super anget.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

  • 100% Cotton woven crib sheet and bassinet sheet

    100% Katun anyaman boks sprei lan keranjang

    100% katun tenunlembaran crib.2 pcs saben kothak hadiah.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

     

     

  • 100% Jersey organic cotton crib sheet

    100% Jersey katun organik lembaran

    100% katun jersey rajutan crib sheets.2 pcs saben kothak hadiah.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

     

     

  • 100% Cotton jersey knited crib bassinet sheet

    100% katun jersey rajutan boks keranjang sheets

    100% katun jersey rajutan boks keranjang sheets.Digawe saka katun jersey stretch supaya bisa ambegan kanthi alami, lan super anget, seprai iki minangka dhasar sing apik kanggo ana ing kamar turu bayi, apa wae musim.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    32 inci x 16 inci x 5 inci

    32 inci x 16 inci x 3 inci

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    52 inci x 27 inci x 5 inci

    Lembar crib Mini lan lembar crib standar bisa disesuaikan ukuran.

    Kasedhiya ing macem-macem warna lan desain sing cocog karo gaya apa wae.Printing katun alus bisa dadi printing digital lan printing pigmen lan printing reaktif.Kita duwe desain anyar saka crib bayi iki saben taun.Rajut sing lembut banget banget kanggo bayi.

    Kain jersey bisa disesuaikan 130gsm, 150gsm, 160gsm, 180gsm lan 200gsm.

    Kanthong jero kanthi kabeh elastis.Kanthi elastis kanggo pas pas.

    Lembar kasebut digawe kanthi sudhut sing dikontur supaya tetep tetep lan lancar.Kaos rajutan katun 100% alus bakal kepenak ing kulit bayi lan nyaman kanggo dilebokake.

    Iki minangka lembaran crib sing paling apik nalika nerangake gaya, lembut lan bahan sing ramah bayi.

    Paket kasebut bisa dadi kothak utawa tas kain.Paket bisa disesuaikan karo logo sampeyan.Bisa ing 1pcs utawa 2 pcs utawa 3 pcs saben paket.

     

  • Stone Washed 100% French Linen  Sheet Set with Deep Pocket

    Set Lembar Linen Prancis 100% Watu kanthi Kanthong Jero

    100% Linen Perancis Dipasang Sheet Stone Dikumbah Warna Solid Kanthi Kanthong Jero

    Digawe saka 100% Kain Flax Kualitas Premium kanthi Pre-Washed, 160 GSM, Kanggo nggawe kain alus, proses sadurunge ngumbah bakal nyebabake penyusutan sing ora bisa dikendhaleni.

    3 Piece kalebu: 2 Sarung bantal lan 1 Sprei sing dipasang.

    Set 4 lembar kalebu: 1 Sprei Flat, 1 Sprei sing dipasang lan 2 Sarung bantal. Ukuran: Sprei flat ukuran ratu yaiku 90" x 102", sprei sing dipasang yaiku 60" x 80" x 14", sarung bantal 20" x 30". Lembar sing dipasang yaiku jerone 14 inci kanthi elastis ing saubengé lembaran, bisa ndandani kasur kanthi apik.Kabeh set sprei kasedhiya ing tas linen kanggo panyimpenan gampang.

    Sarung bantal, sprei sing dipasang lan sprei sing rata nganggo bordir digital.Sarung bantal bordir siji-sisi. Bordir sing dijahit ing sadawane tapel wates minangka sentuhan pungkasan sing ndadekake dheweke luwih apik kanggo katon, prasaja lan loman tanpa kelangan rasa desain.

    Gunakake Instruksi - Cuci ing ngisor 60 ° C. Wesi Anget. Tumble garing nganggo panas sedheng . Cuci nganggo werna sing padha, Cuci werna peteng kanthi kapisah.

    Bagan Ukuran Amerika (inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 39"x75" 68”x96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20 "x 26"
    Dobel 54"x75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu 60"x80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    King 78"x80" 108”x102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72"x84" 108”x102”+4” 72 "x84" +16 " 108"x92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Inggris Ukuran (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48x76 cm 48x74 cm
    Pindho 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    King 150×200 Ukuran 275 x 275 cm Ukuran 152 x 200 cm 230x200cm 48x76 cm 48x74 cm
    Super King 180×200 310x275 cm 183 x 200 cm 260x220cm 48x76 cm 48x74 cm
    Australia Ukuran Chart (cm)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 90×190 180x280cm 90×190 + 35cm 140x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Pindho 137×190 225x280cm 137×190 +35cm 180x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Ratu 152×203 250x280cm 152×203 +35cm 210x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    King 183×203 285x290cm 183×203 +35cm 240x210cm 58x86 cm 48x74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Bed Lembar Datar Lembar sing dipasang Duvet Cover Sarung bantal bantal
    Tunggal 36"x75" 68" x 108" 36” x 75” +14” 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Single 42"x78" 68" x 108" 42" x 78" +14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu 60"x75" 90” x 108” 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    King 72"x78" 104"x108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79"x79" 120"x120" 79” x79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"