Set Kasur Sutra

  • 100% Mulberry silk pillowcase

    100% sarung bantal sutra Mulberry

    • Sarung bantal sutra 100% Mulberry kanthi kelas 6A paling dhuwur lan selaras karo standar OEKO
  • Silk Duvet Cover Set

    Set Sarung Selimut Sutra

    19MM-25 MM Sarung Selimut Sutra Mulus, Sutra Charmeuse, Glossy, Halus, Lembut.Sutra alam dudu kain sing murah.Nanging rega sing dhuwur banget miturut pendapatku.Minangka kain breathable lan pengatur suhu alam, sutra mbantu awak nahan panas ing cuaca kadhemen nalika keluwihan panas diusir ing cuaca anget, mbantu awak njaga nyaman, suhu alam.Sutra iku hypoallergenic;iku ora narik mites bledug lan repellant jamur alam.Sutra mbantu nyuda ...
  • 19-25MM Silk flat sheet

    19-25MM Sutra flat sheet

    Kain lan bahan ngisi ora njamin bahan kimia sing mbebayani.A serat alam sing repels mites bledug, kualitas hypoallergenic mbantu kanggo ngilangke alergi lan asma kanggo nglindhungi bayi Vs.Katun lan serat sintetik liyane.Properti sing ngatur suhu kanthi efektif mbantu bayi turu kanthi ngilangi kelembapan saka awak lan nyetel suhu awak.Super alus, nyaman lan alus nanging ambegan, paling apik kanggo anti-bakteri;anti-allergenic, sampurna kanggo alergi nandhang sangsara.Kasur ukuran 28" x...
  • 22MM Silk fitted sheet

    22 MM Sutra dipasang lembaran

    Digawe saka pita Elastis Kelas ing sakubenge lembaran sing dipasang ing kasur Set seprai sutra iki digawe saka 22 mm Grade 6A 100% sutra mulberry murni, ora ana kain liyane. Ora ana bahan kimia.Super lembut nglawan kulit sampeyan.Mewah, Apik lan Awet nganti pirang-pirang taun.Kanthong jero 16 cm sing mulus kanthi elastis ing sakubenge bisa dipasang kanthi gampang.Iku bakal nyegah sheets saka slipping teka saka sudhut kasur, supaya amben neat kabeh wektu.[Sarung Bantal Sutra]: Penutupan amplop yaiku ...
  • Silk pillow case, 22MM & 25MM

    Sarung bantal sutra, 22 MM & 25 MM

    Pambuka Produk Sarung bantal sutra apik banget kanggo rambut lan kulit sampeyan.Sampeyan wis krungu kabeh babagan sarung bantal sutra.Tekstur kain sing alus banget ngalangi kunci sing larang regane ora kusut ing wayah wengi, saéngga bledosan sampeyan = dilestarekake.Kajaba iku, sutra ora bakal narik kelembapan saka awak, ora kaya lembaran liyane - tegese rambut lan kulit bakal tetep apik lan lembab.Lan kanggo turu sing panas banget, iki bisa uga dadi detail sing paling nyenengake: Sutra yaiku ...