Lembar Crib Sutra

  • 100% Pure Mulberry Silk Crib Fitted Sheet

    100% Murni Mulberry Sutra Crib Dipasang Sheet

    Bungkus bassinet sutra iki digawe saka sutra Mulberry sing paling apik yaiku 25 Momme lan mbantu bayi njaga rambute, ningkatake kulit lan turu sing luwih apik lan mbantu ningkatake wutah ing sasi awal - malah bayi sing rambute luwih alus, ngalami wutah rambut sing luwih cepet, amarga ana akeh. kurang rambut rontog lan rusak.1) Digawe saka sutra mulberry 6A sing paling dhuwur, 22 Momme.Pita elastis ing pinggiran nyedhiyakake pas sing aman & nyaman kanggo njaga bayi sampeyan aman.2) Lembar sutra 100% Mulberry cocok kanggo turu ...