Set Sarung Selimut Sutra

  • Silk Duvet Cover Set

    Set Sarung Selimut Sutra

    19MM-25 MM Sarung Selimut Sutra Mulus, Sutra Charmeuse, Glossy, Halus, Lembut.Sutra alam dudu kain sing murah.Nanging rega sing dhuwur banget miturut pendapatku.Minangka kain breathable lan pengatur suhu alam, sutra mbantu awak nahan panas ing cuaca kadhemen nalika keluwihan panas diusir ing mangsa panas, mbantu awak njaga nyaman, suhu alam.Sutra iku hypoallergenic;iku ora narik mites bledug lan repellant jamur alam.Sutra mbantu nyuda ...