Sutra Dilengkapi Lembar

  • 22MM Silk fitted sheet

    22 MM Sutra dipasang lembaran

    Digawe saka pita Elastis Kelas ing sakubenge lembaran sing dipasang ing kasur Set seprai sutra iki digawe saka 22 mm Grade 6A 100% sutra mulberry murni, ora ana kain liyane. Ora ana bahan kimia.Super lembut nglawan kulit sampeyan.Mewah, Apik lan Awet nganti pirang-pirang taun.Kanthong jero 16 cm sing mulus kanthi elastis ing sakubenge bisa dipasang kanthi gampang.Iku bakal nyegah sheets saka slipping teka saka sudhut kasur, supaya amben neat kabeh wektu.[Sarung Bantal Sutra]: Penutupan amplop yaiku ...