Lembar Datar Sutra

  • 19-25MM Silk flat sheet

    19-25MM Sutra flat sheet

    Kain lan bahan ngisi ora njamin bahan kimia sing mbebayani.A serat alam sing repels mites bledug, kualitas hypoallergenic mbantu kanggo ngilangke alergi lan asma kanggo nglindhungi bayi Vs.Katun lan serat sintetik liyane.Properti sing ngatur suhu kanthi efektif mbantu bayi turu kanthi ngilangi kelembapan saka awak lan nyetel suhu awak.Super alus, nyaman lan alus nanging ambegan, paling apik kanggo anti-bakteri;anti-allergenic, sampurna kanggo alergi nandhang sangsara.Kasur ukuran 28" x...