Sarung bantal sutra, 22 MM & 25 MM

Sarung bantal sutra, 22 MM & 25 MM

Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sarung bantal sutra apik banget kanggo rambut lan kulit sampeyan.Sampeyan wis krungu kabeh babagan sarung bantal sutra.Tekstur kain sing alus banget ngalangi kunci sing larang regane ora kusut ing wayah wengi, saéngga bledosan sampeyan = dilestarekake.Kajaba iku, sutra ora bakal narik kelembapan saka awak, ora kaya lembaran liyane - tegese rambut lan kulit bakal tetep apik lan lembab.Lan kanggo turu sing panas banget, iki bisa uga dadi detail sing paling nggumunake: Sutra ambegan.

Ukuran

Ukuran standar 20''x26''

Ratu ukuran 20''x30''

King 20''x36''

Cal. King 20''x40''


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita