Sarung Bantal Sutra

  • 100% Mulberry silk pillowcase

    100% sarung bantal sutra Mulberry

    • Sarung bantal sutra 100% Mulberry kanthi kelas 6A paling dhuwur lan selaras karo standar OEKO
  • Silk pillow case, 22MM & 25MM

    Sarung bantal sutra, 22 MM & 25 MM

    Pambuka Produk Sarung bantal sutra apik banget kanggo rambut lan kulit sampeyan.Sampeyan wis krungu kabeh babagan sarung bantal sutra.Tekstur kain sing alus banget ngalangi kunci sing larang regane ora kusut ing wayah wengi, saéngga bledosan sampeyan = dilestarekake.Kajaba iku, sutra ora bakal narik kelembapan saka awak, ora kaya lembaran liyane - tegese rambut lan kulit bakal tetep apik lan lembab.Lan kanggo turu sing panas banget, iki bisa uga dadi detail sing paling nyenengake: Sutra yaiku ...